Graag willen we je een kleine greep aan mogelijkheden in de directe omgeving laten zien.

Hoewel wij een ontbijt op verzoek serveren à 7,50 Euro per persoon kun je ook òf stijlvol in Kasteel Doenrade (1) òf voor een paar Euro in een echte Duitse "Konditorei" (lunchroom annex bakkerij) in Susterseel (2) ontbijten.

Lunchen of dineren kun je onder meer in het Grieks restaurant "Santorini" in Doenrade (3), in restaurant "Windraak 31" (4) met een uniek concept (beiden aan de provinciale weg van Brunssum naar Sittard gelegen) of in een van de vele restaurants en bistro's aan de Markt in Sittard (5).

Door onze unieke ligging is een Duits restaurant bezoeken natuurlijk ook mogelijk. 

Zo ligt er in Wehr zowel een Grieks als ook een Kroatisch restaurant, respectievelijk "Olympia" (6) en "Zagreb" (7). In Süsterseel bevindt zich het Spaanse restaurant "El Piemento" (8); eveneens in Süsterseel vind je het Duitse restaurant "An der Waldschäncke" (9). Beiden beschikken over een prachtig terras temidden van een bosrijke omgeving. Ook een aanrader is het parkrestaurant in Tüddern (14) waar je in stijl kunt dineren. Reserveren wordt sterk aangeraden. Of je gaat naar het typisch Duitse "Gasthof Zur Bahn" (13).

Wil je liever in een snackbar eten of iets halen? In Oirsbeek ligt "Snackpoint" (10) en in Süsterseel "Bella Italia" (11) waar ze met name Italiaanse gerechten bereiden.

En voor boodschappen is er zowel een Nederlandse (12) maar ook een Duitse Aldi (15) supermarkt nabij. 

Dit is uiteraard slechts een greep uit de vele mogelijkheden want we hebben ons hier beperkt tot de eetgelegenheden in de onmiddelijke omgeving die met de auto in een paar minuten of waarvan de meesten met de fiets in maximaal 15 minuten te bereiken zijn. Bijna alle genoemde lokaties zijn op Google terug te vinden.